2013. március 5., kedd

Irhatnek


Fotogen faluveg
arrol is, hogy tavaszodik. Nagyon. A nyitott ablakon at ez a nedves-foldes friss illat aramlik, minden megmozdult es eledezik. Mint a gyorsitott felveteles rugyfakadas. Kicsit tokeletlen, kicsit olyan szaggatott es megis ude es artatlan.

Meg arrol is, hogy vannak idoszakok, amikor kicsit kuzdenem kell, osszeszedni az eromet es a kedvemet, ha kell, egy kicsit tovabb, mint szoktam. Ez most egy ilyen nap volt, kifaradtam.

Ma jo volt beszelgetni a noveremmel, es nehany nap mulva majd a hugomekkal szemelyesen, es meg azert is orulok, hogy olyan jo adni. 









Ugye.
Masreszt a joindulat kihasznalasarol is irhatnek, milyen gyorsan kap egy ember verszemet, ha kap valamit, vagy ez egyenenkent valtozo, illetve nem mindenkire jellemzo. Nem szeretnem soha kihasznalni a tamogatoim szivesseget.

Meg az erzesrol is, amikor talalkozni kell egy ismeretlen emberrel, es barki lehet az. Es mikor latsz valakit, aki ugyanugy mindenkit megbamul, valoszinuleg o lesz a te embered. Es amikor talalkozik a tekintetetek, akkor maris tudjatok.

Aki keveset gondolkodik, sokat teved.
Ezt Leonardo mondta (talan), es nem a teknosbeka.

Nincsenek megjegyzések: