2013. február 24., vasárnap

Sorsok

A kicsit tobb, mint 3 eves munkam alatt kb. 1500 tamogatot szereztem.
Van egy kisebb kor, olyan 80-90 csalad, akikkel mar ismeretlenul is baratok vagyunk. Beszelgetunk, tudunk egymas oromeirol, banatairol, tortenetek szovodnek,  es nehany honap elteltevel tovabb irodnak. Nem csak az uzletrol beszelgetunk, hanem egymas tanacsat, velemenyet kerjuk egy-egy adott szituaciora.
Nehanyukat szeretnem majd meglatogatni, ha idom engedi.

Az egyik "kedvencem" egy erzekeny, csalad kozpontu mezogazdasz, akinek nincs szerencseje a nokkel, viszont nagyon vagyik egy nagy csaladra, gyerekekre. Amikor eloszor beszeltunk, eppen tul volt egy tavkapcsolaton, masodjara megtalalta elete szerelmet, aki a harmadik beszelgetesunkkor mar nem volt vele.

Vagy az aggodo anyuka, akinek nagyon beteg volt a kislanya, evekig. Minden alkalommal elmeselte, eppen milyen kezelesre, hova mennek. Es tavaly meggyogyult, pedig mar lemondtak rola az orvosok. Eloszor nem ismertem meg a hangjat, mintha egy sotet felho szakadt volna fel belole.

Vagy egy tulterhelt teherszallito kamionos, aki fel lemondani a megbizasokat, nehogy elmaradjanak a vevoi. Pedig mar nagyon faradt, szeretne pihenni, es a felesegevel is sokat veszekednek emiatt.

A hangunk olyan sok mindent elarul rolunk.





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

olyan nagyon aranyos vagy csarlito., meg okos es szep. aklu