2012. október 23., kedd

A 7vege vege

Copyright (c) 123RF Stock Photos
Na, holnap megint munkas nap, es delutan el kell vinnem a kutyamat allatorvoshoz. Januartol kotelezo lesz a csipsz -ahogy anyukam mondja :)-, illetve volt egy kis sulygyarapodasi problemaja is. Az etkezesi szokasai egyebkent is furcsa iranyt vettek: rengeteg fuvet eszik, almat, tokot, mindenfelet, ami nem igazan kutyas (szerintem).
Az orvos honlapjan az all, hogy "allatorvoskent segitek kis pacienseimnek". Hozza jarok legszivesebben. Tenyleg "emberkent" kezeli a betegeit, nagyon lelkiismeretes, es idot szan minden egyes allatra. A "hulye kerdeseimre" is turelmesen valaszolt, pedig nagy mutet elott allt eppen. Majd megszakad a szivem, hogy igy alakult Ervinnel, nem szabadott volna tavasszal elkoltoznunk, de erre csak utana jottem ra.

Valoszinuleg egy uj mestert is kell keresnem, aki beszerelne egy kazant egy szegeny csaladnal. Az egyik azert mondta le, mert ilyen "putriban" nem hajlando dolgozni (nice), a masik pedig azert nem vallalta el, mert "nem vallal fel munkat". Ezt ugy ertette, hogy a bekotes es szigeteles (amit kertunk), olyan 60.000 lenne, de meg raszamolta, hogy akkor uj szelepek kellenek a radiatorokra, uj csorendszer, hmmm az olyan plusz 100-140.000. Hihetetlen. Hetvegen mar havazhat, ok meg ott varakoznak egy agyhozkotott oregemberrel es egy 4 eves kislannyal. Nalunk is a heten fogjak felszerelni a radiatorokat.


Nincsenek megjegyzések: