2013. március 17., vasárnap

Kapcsolodjunk ki

Megneztem, kb. milyen informaciokat szivhat magaba az ember fia / lanya, aki egy faraszto nap utan (elott / kozben) leul a doboz ele, egy veletlenszeruen valasztott csatorna alapjan.

Koran kelo gyerekek meg az ovi /suli elott kaphatnak egy masfel oras, harcos-nindzsas-transzformeres rajzfilm dozist. Tobbnyire 12 even felulieknek szolo akcio rajzfilmekrol van szo, csak hogy jol induljon a nap.
Egy fel oras hirado utan kovetkezik egy informalo, naprakesz magazin. 10:00-kor, 13:00-kor, a delutan folyaman meg 2-szer, illetve ejjel 1:00-kor -nehogy veletlenul is lemaradjak rola-, hiressegek, sztarok eletebe nyerhetek bepillantast: ki kivel mikor; ki kit miert mikor hagyta el hogy; hogy nyerte meg mit; kit vert meg ki hogy miert; mit muttetett meg hol mennyiert miert; mennyit mikor hol ivott kisertek haza reszegen miert; kinek mikor hol hany szuletett hogy hivjak; kit miert felhivta anyja apja mikor hol mit mondott; bement kiment nem sikerult de jol sult el miert...

Eztan jon az egyik kedvenc: 2 oran keresztul egy szeles mosolyu ferfi omlengo odakat zeng egy masiknak, egy felturbositott haztartasi eszkozrol, amely teljesen megvaltoztatta az eletet, es ezt a felemelo erzest velem is szeretne megosztani, teljesen onzetlenul, csak ma, csak nekem, tobbfunkcios sajtreszelo csak 29.999 Ft-ert, es meg egy hutomagnest is kapok ajandekba! Sot, ha meg ma megrendelem, akkor teljesen ingyen enyem lehet a ketdarabos "Csontnelkul" tojastoro szett is! Kihagyhatatlan!
Del van, a legjobb idopont arra, hogy potom 300Ft/percert kapcsolatba lephessek egy szabadon valasztott szellemmel, megtudjam, mi fog velem tortenni 8 ev mulva, elbeszelgethessek az orangyalommal, megtudjam a multamat, jelenemet, jovomet, meggyogyittassam a vakbelgyulladasomat, megtudjam, mit jelent a nevem, es ez milyen sorsot iger szamomra, es tanacsot kerhetek, hogy milyen kovetkezmenyekkel jarhat, ha holnap paprikaskrumplit fozok ebedre.

Ezek utan, keso estig tovabb melyedhetunk / sullyedhetunk DardasBritni, VWGazsi...  felettebb erdekes vilagaba -mert egyszeruen tudnom kell, hogy kinek latszott ki a honaljszorzete es volt zsirleszivasa-megszakitva egy-egy veget nem ero szappanoperaval, sorozattal.

Fuff, belefaradtam.
Jo ejszakat.

Nincsenek megjegyzések: