2011. május 15., vasárnap

majus 15

Nehany hete itt van a fonokom fia Nemetorszagbol, Pedronak van vegre egy uj baratja, akivel jol megertik egymast, raadasul teljesen ugyanolyanok! Nem kulsoleg, csak ami erdekli oket. Igyhat minden hetvegenk tele van mindenfele joval...

Tegnap Morahalmon voltunk, a termalfurdoben. Mindenkinek csak ajanlhatom, oriasi vizi-park 16 kulonfele gyogyvizes medencevel, csuzdaval, etkezesi lehetoseggel, szaunaval, szolariummal, masszazzsal, kozmetikaval es ki tudja meg mivel felszerelve. Nemreg ujithattak fel, mert nagyon csilli-villi az egesz. Csak haromnegyed ora innen, nagyon pihenteto volt. Ma kicsit izomlazunk van, de nagyon felepitett.
Meg a hasfajasom is elmult, amit a barbecue pizzanak tudhatok be pentek esterol, szoval fel vagyunk udulve. Gondolom, ez rendszeres program lesz... :)
Valahogy mindig, ha valami nagyon tetszik, akkor megmaradunk mellette, mint Pecs, Szekszard, vagy Kalocsa. Eddig ezek a kedvenc helyek.

Munkahelyen vegre be vagyok jelentve, es vannak uj munkatarsaink, akiket nekunk, "oregeknek" kell navigalnunk. Szegeny fonokom eppen krizisben van a ferjevel, eleg rossz a helyzet...


Copyright (c) 123RF Stock Photos

Nincsenek megjegyzések: